1News Online:
Home » , , » Liverpool sambar Klaas-Jan Huntelaar

Liverpool sambar Klaas-Jan Huntelaar

Monday, November 5, 2012 | 11:23 AM


Liverpool sedang merancang untuk menamatkan krisis penyerang mereka dengan menandatangani pemain Belanda Klaas-Jan Huntelaar dari Schalke apabila tetingkap Januari pemindahan dibuka, menurut sumber-sumber ESPN.

Klaas-Jan Huntelaar: Bermain untuk England?
Anfield ketua percaya mereka boleh mendapatkan khidmat penyerang berusia 29-tahun dalam harga dipotong £6m, dengan pengurus Brendan Rodgers terdesak untuk meningkatkan pilihan menarik selepas pasukannya terlepas pelbagai peluang sekali lagi dan seri 1-1 mereka menentang Newcastle pada hari Ahad.

Huntelaar telah menjaringkan 8 gol untuk Schalke musim ini, dengan sokongan beliau menyumbat 44 goal untuk kelab dan negara, dan satu langkah lagi untuk bekas penyerang AC bekas Milan mengambil tawaran Liverpool. Harga nilai beliau adalah dengan keupayaan untuk memberi kesan segera dalam Liga Perdana dengan memujuk pemilik kelab Amerika itu membenarkan pembelian tersebut.

Liverpool terus dikaitkan dengan perpindahan dengan Arsenal dengan kontrak yang tidak dipersetujui Theo Walcott, tetapi sumber ESPN mengatakan tuntutan gaji oleh pemain muda England itu mungkin menyebabkan Theo Walcott berpindah ke anfield

Kongsi artikel ini : :

Post a Comment

 
Copyright © 2012. 1News Online - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger