1News Online:
Home » , » Cristiano Ronaldo Bergaduh dengan Jose Mourinho

Cristiano Ronaldo Bergaduh dengan Jose Mourinho

Thursday, January 17, 2013 | 6:28 AMPenyerang Real Madrid, Cristiano Ronaldo, terlibat dengan pertengkaran dengan Jose Mourinho di ruang tempat duduk pemain simpanan. Insiden itu berlaku ketika perlawanan Valencia yang berkesudahan dengan keputusan 2-0 pada pusingan perlawanan pertama piala Copa del Rey.

Pertengkaran antara Cristiano Ronaldo dengan Jose Mourinho dikabarkan sehingga dileraikan oleh Presiden Real Madrid, Florentino Perez, seperti diberitakan Sportyou. Perez mengetahui kejadian tersebut setelah dia mendengarnya dari luar ruang tempat duduk pemain simpanan. Tidak hanya Perez, para pemain Madrid yang lain cuba untuk meleraikan pertengkaran mereka.

Ronaldo berasa Mourinho telah melewati batas semasa perlawanan. Namun bekas pengurus Chelsea dan Inter tersebut memilih untuk tidak menghiraukan dan terus mengkritik Ronaldo yang dianggap terlalu mudah hilang bola ketika dalam penguasaan bola.

Dalam perlawanan menghadapi Valencia di Estadio Santiago Bernabeu, dua gol Madrid dijaringkan Karim Benzema pada minit ke-37 dan gol sendiri Andres Guardado (73'). Sementara itu perlawanan kedua akan dilangsungkan Rabu depan.

Kongsi artikel ini : :

Post a Comment

 
Copyright © 2012. 1News Online - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger